dijous, 27 de març del 2014

El dia de la poesia, un èxit a les biblioteques UNESCO

Demà farà una setmana del Dia de la Poesia, i encara no ens ha marxat de la memòria la que ens va aprendre de petits per recitar sobre una cadira... Entre vers i vers, us proposem veure què s'ha fet a les biblioteques per commemorar aquest dia:

Biblioteca Marta Mata de Cornellà de LlobregatA la Biblioteca Can Butjosa de Parets del Vallès van fer molta feina, de la mà del grup Aiguaneix de Poetes...

"Enguany aquesta diada va caure en divendres, un dia especial per a nosaltres doncs és la tarda que contem contes setmanalment. El recital va començar puntual a les 6 de la tarda. Però abans els petits rapsodes d’Aiguaneix de Poetes havien anat pels carrers del poble regalant poesies, sí, aturant a la gent que passejava o entrant als comerços per recitar-los les poesies que recitarien més tard a la biblioteca, en veu alta. A tots els donaven un punt de llibre de regal amb la seva poesia.

El recital anà a càrrec dels grup Aiguaneix de Poetes, petits rapsodes d'entre 8 i 14 anys de la nostra biblioteca Can Butjosa, i constà de dues parts diferenciades:
- Pluja d'haikus.
Recital sense interrupcions d'alguns dels haikús de Joana Raspall del llibre Instants, haikús i tankas
- Lectura de poemes escollits pels mateixos infants, de diversos llibres de la mateixa autora, de llibres per a infants i de la seva antologia poètica, Batec de paraules."

A la Biblioteca Districte 2 de Terrassa van fer un racó poètic


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada