dimecres, 11 de juny del 2014

La caloreta també arriba a les biblioteques UNESCO

La calor no ens espanta, per això seguim endavant, un estiu més, amb propostes culturals per a tot tipus de públic! 

A la Biblioteca districte 2 de Terrassa ens proposen una activitat fresqueta i molt interessant, aprofitant les tardes d'estiu per seguir aprenent coses!

Taller “Explica’ns un conte del teu país”- bd2

Tradicionalment la biblioteca participa en la Festa Major de ca n’Anglada amb una sessió de contes, enguany la nostra participació consisteix en una sessió de contes del món explicats pels participants al taller, el divendres, 11 de juliol de 2014 a partir de les 18h.

A la biblioteca de  Blanes...  del 2 al 30 de juny: Promocionem la lectura, fomentem la cultura. Entitat convidada: Associació Amics d’en Joan Petit

  • Del 2 al 30 de juny: exposició de material de l’entitat per tota la Biblioteca, amb la col·laboració de l’Exposicio Culleres i forquilles d’Olga Ricad
  • Dijous 19 de juny, a les 2/4 de 6 de la tarda, a la sala infantil: L’hospital de ninos (activitat infantil: porta el teu nino i el pesarem, el mesurarem, mirarem les orelles...i una infermera li farà una fitxa mèdica perquè t’enduguis cap a casa).
  • Divendres 20 de juny, a les 6 de la tarda, hora del conte: Contes castellers amb l’Elisabet Carnicé (presentadora de TV3 del programa de castells Quarts de Nou)
  • Dimarts 24 de juny, a les 2/4 de 7 de la tarda, al Jardí Botànic Mar i Murtra: 12a edició de la Festa dels contes de Sant Joan
A la biblioteca d'Olesa... durant tot el mes de juny, Gaudeix dels bibliolilà, l'espi de lectura a la fresca, amb activitats dutes a terme per l'Escola Municipal de Música, l'Escola d'Arts i Oficis i la biblioteca!


A Badalona, a la biblioteca Can Casacuberta

2a Jornada de Biblioteques de Badalona
Biblioteca pública + escola = una oportunitat educativa

La jornada pretén ser un punt de trobada del professorat, bibliotecaris i altres professionals interessats per trobar un espai on debatre sobre la situació actual de la relació entre la biblioteca pública i la comunitat educativa, per tal de compartir experiències i arribar a col·laborar en l'objectiu comú del foment de la lectura.

Des de la Biblioteca Comunal d'Encamp ens prposen tot això!

  • 3 de juny-17 de juny "Exposició bibliogràfica dia internacional del medi ambient". Es podrà visitar durant l’horari d’obertura de la biblioteca. Posem en valor llibres, pel·lícules, documentals i contes relacionats amb la protecció del medi i el desenvolupament sostenible.
  • 13 de juny A les 20 h. Contes eròtics de diferents autors com Dario Fo, Quim Monzó, els Germans Miranda entre altres, narrats pels actors Íngrid Calpe, Miquel Torrent i Salvador Duran
  • 20 de juny-1 de juliol. "Exposició bibliogràfica dia internacional de la música". Es podrà visitar durant les hores d’obertura de la biblioteca. Podrem conèixer documents que tinguin algun aspecte relacionat amb la música, des de novel·les, passant per pel·lícules, biografies, cd's musicals, llibres especialitzats.
  • 30 de juny A les 20.15 h. A partir de 16 anys. Club de lectura. Recomanarem llibres per llegir durant l’estiu. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada